Cure de slabire
08 Septembrie, 2010, 12:43 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Superslim  (Citit de 1409 ori)
notpink
Newbie
*

Vezi Profilul
« : 04 August, 2009, 04:57 »

A luat cineva superslim? Caut ceva urgent si unde caut dau de Superslim. Am citit tot felul de chestii despre pastilele astea dar nu au un forum al lor sa imi zica cinefva ce si cum
De ce pe unele site-uri costa 40-45 RON iar pe altele costa 70-75 RON? Unele sunt originale si altele nu? Huh Huh
Memorat
anca
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 06 August, 2009, 11:27 »

Eu am luat Superslim si mi s-au parut ok am slabit cam 7 kg intr-o luna si jumatate .
Au si ei forum daca vrei sa cauti intra pe  

Modificare admin: dupa cum vedeti, acest site nu contine reclama de nici un fel. Daca aveti informatii valoroase continute pe un alt site, puteti adauga fara retineri. Reclama insa... nu toleram.

acolo sunt o gramada de persoane ce au luat sau iau cura cu Superslim si care te pot sfatui si chiar poti cere sfaturi .Eu de acolo le-am luat daca ai intrebari despre ele te pot ajuta si eu . Zâmbet
« Ultima modificare: 06 August, 2009, 12:45 de către salesman » Memorat
gabriela
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 06 August, 2009, 01:57 »

Am luat superslim 1 luna si jumatate si am slabit 11 kg,sunt foarte bune dar au si efecte adverse.Primele 4 zile nu am putut dormi noaptea dar dimineata eram ca si cum as fi dormit toata noaptea,imi era foarte sete beam chiar si 5 litri pe zi,daca plecam la magazin imi luam sticla cu apa pentru ca daca mi se facea sete si nu beam apa aveam ameteli.Eu am facut comanda de pe net se numesc echipa superslim si sunt din Timisoara si ii recomand pentru ca au continuitate la seriile cutiilor.Colegele mele isi comanda si acum de la ei,azi dau comanda si maine dupaamiaza le vin pastilele.Au trecut 2 luni de cand nu mai iau superslim si nu am pus la loc nici un kilogram.O sa incep sa iau iar din septembrie vreau sa mai dau jos 10kg.(am avut 82 kg)
Memorat
georgy_78
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 11 Aprilie, 2010, 05:18 »

Buna. Eu  am pus 12 kg foarte rapid fara sa mananc mai mult decat mancam de obicei . Am incercat sa slabesc prin diverse metode (cura,  superslim )dar dupa ce re nuntam la  aceste produse ma ingrasam la loc sau  chiar mai  mult.O prietena mi-a spus ca a vazut la otv un produs natural de slabit re-code.Am fost sceptica la inceput deoarece stiam ca dupa ce intrerup  tratamentul  ma voi ingrasa dar am zis totusi sa-l incerc.Surpriza la inceput m-am ingrasat de la el 1 kg , am vb la firma de unde l-am achizitionat euronet si m-au convins ca sunt dereglata hormonal si  trebuie sa continui cu  el. Dupa ce am terminat cura de 2 luni am slabit 2 kg si apoi  am mai luat pe alte 2 luni si am mai slabit vro 9 kg si  de aceasta data nu  le-am mai pus la loc .Asa ca va pot recomanda acest re-code la toate cele care  vreti sa slabiti natural , fara sa va reingrasati si sa va dauneze organismului.
Memorat
claudiaandor
Global Moderator
Jr. Member

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : 06 Mai, 2010, 07:02 »

buna fetelor,
ma bucur ca ati gasit ceva care sa va ajute sa slabiti.
eu insa sunt mai conservatoare si nu am incercat si sincer nici nu as incerca produse pentru slabit.
consider ca iti afecteaza organismul te termen mediu sau lung.
singurele pastile pe care le-as folosi ar fi doar cele anturale pentru digestie (redigest) si vitaminizare (spirulina).
iar ca si ceaiuri as bea ceai verde sau ceai depurativ.
in viziunea mea totul consta in 3 mese echilibrate. si ceredeti-ma ca functioneaza. acum un an am slabit aprox 10 kg si am pus pe perioada ieni doar 1,5-2 si asta cu toate sarbatorile si nerespectarea principiului de 3 mese echilibrate.
sper ca parerea mea sa va ajute
va pup, claudia
Memorat
izabela
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 06 August, 2010, 02:12 »

Eu am luat Superslim si mi s-au parut ok am slabit cam 7 kg intr-o luna si jumatate .
Au si ei forum daca vrei sa cauti intra pe  

Modificare admin: dupa cum vedeti, acest site nu contine reclama de nici un fel. Daca aveti informatii valoroase continute pe un alt site, puteti adauga fara retineri. Reclama insa... nu toleram.

acolo sunt o gramada de persoane ce au luat sau iau cura cu Superslim si care te pot sfatui si chiar poti cere sfaturi .Eu de acolo le-am luat daca ai intrebari despre ele te pot ajuta si eu . Zâmbet
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!