buna fetelor,
eu pot sa afirm ca nimic nu te ajuta daca nu iti dorestio sa slabesti.
am 31 de ani , 172 inaltime si am reusit sa slabesc de la 73.8 la 63.7 in 3 luni fara eforturi prea mari de la alimentatie sau fizice.
o sa va spun povestea mea pe scurt: am rasfoit cartea traiesc deci ma abtin si pot spune ca prima data nu prea m-a convins pentru ca nu eram eu pregatita sa imi schimb stilul de viata. Dupa aproximativ 2-3 luni m-am hotarat ca nu ma mai suport si chiar vreau sa imi schimb infatisarea, asa ca mi-am facut o planificare (prezentare power point) cum arat, cum aratam cat vreau sa slabesc in cat timp, cum sa fiu motivata, etc si l-am intrebat pe sotul meu daca ma sustine, si totul era baza din cartea traisc deci ma abtin.
sincer nu am respectat-o in totalitate in sensul ca mi-am mai facut si mofturi (am fost la 3 nunti in perioada asta...

), dar am facut o regula clara: 3 mese pe zi, (eu nu mancam dimineata), ultima nu mai tarziu cu 2-3 ore inainte de a ma duce in pat la sominc. Am renunta la mancare: cu prajeli, manac ou parjit dar nu in doua degete de ulei cum il faceam inainte ci doar int-o lungura maxim, la rontait seminte, pufuleti, o ciocolata intreaga, la cola.
imi fac toate poftele(cu tot ce am enumerat ca am renuntat), dar calculat si in special in weekend.
am facut miscare normala spre sedentarism (tinand cont ca nu practic sport, si lucrez la birou) cu exectia primei luni cand am inceput pentru ca atunci mi-am facut abonament la fitness si mergeam o data pe saotamana combinata cu sauna, dar doar atat.credeti-ma ca aceste kg, le car de vre-o 5 ani si imi tot faceam probleme ca eu am ceva la emtabolism ca nu pot slabi orice fac...si din astea ...asa ca se poate daca intredevar vrei.