Cure de slabire
08 Septembrie, 2010, 12:43 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Traiesc deci ma abtin  (Citit de 2007 ori)
notpink
Newbie
*

Vezi Profilul
« : 04 August, 2009, 04:52 »

Mihaela Bilic s-a afirmat pe spinarea lui Teo. A "slabit", zice-se, tot soiul de vedete. A citit cineva cartea? Merita banii sau sunt aceleasi sfaturi pe care le gasesti pe net? 40 RON mi se pare cam mult pentru o carte daca nu are informatii de valoare...
Memorat
anca
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : 06 August, 2009, 11:38 »

Mihaela bilic s-a afirmat pe spinarea lu Teo care a slabit cu bisturiul lui nea Stan de la Bacau -sotul doamnei  Mihaela Bibilica ,si care i-a cerut lui Teo sa o promoveze pe nevasta-sa pe sticla in schimb .Cartea in sine e o porcarie imensa si nu veti slabi nici un gram citind povesti nemuritoare .Singurele lucruri care chiar merg sunt urmatoarele :operatiile estetice si pastilele de slabit *****

Modificare admin: dupa cum vedeti, acest site nu contine reclama de nici un fel. Daca aveti informatii valoroase continute pe un alt site, puteti adauga fara retineri. Reclama insa... nu toleram. (pentru pastile exista o sectiune separata)
« Ultima modificare: 06 August, 2009, 12:44 de către salesman » Memorat
ghinea mihaela
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 10 August, 2009, 06:48 »

Buna fetelor.Sunt noua pe aici, dar am informatii multe de oferit.Sunt una din fericitele care au reusit sa slabeasca cu ajutorul cartii "dieta rina". Merita sa o incercati, pt amine a devenit un mod de viata (aproape, pt ca mai sar si eu gardul cateodata)
Memorat
claudiaandor
Global Moderator
Jr. Member

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : 10 Septembrie, 2009, 07:27 »

buna fetelor,
eu pot sa afirm ca nimic nu te ajuta daca nu iti dorestio sa slabesti.
am 31 de ani , 172 inaltime si am reusit sa slabesc de la 73.8 la 63.7 in 3 luni fara eforturi prea mari de la alimentatie sau fizice.
o sa va spun povestea mea pe scurt: am rasfoit cartea traiesc deci ma abtin si pot spune ca prima data nu prea m-a convins pentru ca nu eram eu pregatita sa imi schimb stilul de viata. Dupa aproximativ 2-3 luni m-am hotarat ca nu ma mai suport si chiar vreau sa imi schimb infatisarea, asa ca mi-am facut o planificare (prezentare power point) cum arat, cum aratam cat vreau sa slabesc in cat timp, cum sa fiu motivata, etc si l-am intrebat pe sotul meu daca ma sustine, si totul era baza din cartea traisc deci ma abtin.
sincer nu am respectat-o in totalitate in sensul ca mi-am mai facut si mofturi (am fost la 3 nunti in perioada asta...Face cu ochiul), dar am facut o regula clara: 3 mese pe zi, (eu nu mancam dimineata), ultima nu mai tarziu cu 2-3 ore inainte de a ma duce in pat la sominc. Am renunta la mancare: cu prajeli, manac ou parjit dar nu in doua degete de ulei cum il faceam inainte ci doar int-o lungura maxim, la rontait seminte, pufuleti, o ciocolata intreaga, la cola.
imi fac toate poftele(cu tot ce am enumerat ca am renuntat), dar calculat si in special in weekend.
am facut miscare normala spre sedentarism (tinand cont ca nu practic sport, si lucrez la birou) cu exectia primei luni cand am inceput pentru ca atunci mi-am facut abonament la fitness si mergeam o data pe saotamana combinata cu sauna, dar doar atat.credeti-ma ca aceste kg, le car de vre-o 5 ani si imi tot faceam probleme ca eu am ceva la emtabolism ca nu pot slabi orice fac...si din astea ...asa ca se poate daca intredevar vrei.
Memorat
LACRA34
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : 21 Septembrie, 2009, 11:43 »

buna.sunt noua pe aici.am inceput de azi cura daneza.sper sa o pot tine strict.deja am o durere de cap............doamne ajuta.
Memorat
vlad oana
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 08 Octombrie, 2009, 09:46 »

:Dbuna seara acum am intra si io p acest sait si am vazut ceva despre cura de slabire dansez imi puteti spune si mie  va rog despre c ie vorba?
am incercat en en si en diete si nimic  ma puteti ajuta cu ceva inafar de pastile?va rog am devenit obsedata de aceasta grasime am 70 kg si 167m asa am ramas dupa nastere
Memorat
vlad oana
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : 08 Octombrie, 2009, 09:50 »

ma scuzati danez
Memorat
LACRA34
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : 10 Octombrie, 2009, 10:13 »

cura daneza e cura de 13 zile.dar iti spun din proprie experienta ca este f grea.eu am avut niste dureri de cap de ..................imi venea sa omor un om.am rezistat pana la ziua 7.si gata.mi-a fost rau si m-am lasat.as vrea sa incep de luni dieta lui catalin crisan,dar nu stiu daca reusesc.
Memorat
azalee
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : 12 Octombrie, 2009, 09:06 »

Buna tuturor.

Am 32 de anii, 1.68 si 72.3 kg. De azi m-am hotarat sa tin o cura de slabit si sper sa reusesc sa dau vreo 10-15 kg. Inca nu m-am hotarat ce cura voi tine dar in principiu va trebui sa ma abtin. Candva am tinut si eu asa zisa "cura daneza", cea de 13 zile si am reusit dar dupa am pus la loc kilogramele in plus. Din punctul meu de vedere, cura daneza nu cred ca e asa straluicita, ea tine de organismul fiecaruia de cum reactioneaza la fiecare dieta.
Eu voi incerca sa imi tin un jurnal si la anul prin vara sper ca voi ajunge la kilogramele dorite.Poate imi veti da si voi unele sfaturi legate de cum as putea sa slabesc. Nu sunt de acord cu pastilele deoarece am incercat si asa ceva si era sa lesin din cauza lor. Va voi tine la curent cu evolutia acestei cure pe parcursul ei.

Tuturor fetelor care doresc sa slabeasca le doresc multa bafta si multa rabdare.

Memorat
claudiaandor
Global Moderator
Jr. Member

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : 15 Octombrie, 2009, 10:17 »

buna dragelor,
din experienta pot sa va spun ca mai mult de 3 kg pe luna date jos adica varinta de a slabi mult si repede nu face altceva decat sa le intoarca inapooi la fel de repede si poate uneori dublu.
incercati sa va ganditi cand aveti pofta de ceva si nu va puteti abtine ca stomacul vostru nu e un cos  sau un sac in care sa aruncati de toate.
incercati sa constientitizati atunci cand mancati si poate chiar sa contorizati putin caloriile.
un amested de o amsa de legume, fructe, lactate, carne, o data pe saptamana macar peste, adica cate un pic din toate va va ajuta sa scapati de grasime si sa va alimentati sanatos.
e importanta combinatie, ora si cantitate: nu mai mult de 3 mese pe zi, dar acestea obligatorii, 1-2 gustari dar nu o punga de popcorn si doar un pumn si asa mai departe....sincer pe mine m-a ajutat sa slabesc 10 kg in 3 luni, in a 4 am mai dat jos 1 kg, si de doua luni ma mentin.
cum am inceput: o planificare clara cu ce vreau sa fac, ce "am voie", cat vreau sa slabesc, in cat timpo si o bonificare dupa fiecare etapa, de stimulare. mi-am cumparat un cantar mai perfromant, mi-am facut un grafic  in care imi inregistram masuratorile dupa fiecare kg. pierdut.
a slabi inseamna a-ti dori intradevar si a persevera, practic in ati schimba total stilul de viata.
sper ca experienta mea v-a ajutat putin.
Memorat
claudiaandor
Global Moderator
Jr. Member

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : 31 August, 2010, 04:45 »

buna dragelor,
in faza intiala cand am inceput sa citesc cartea dupa cateva pagini citit, "am aruncat-o pe dulap" zicandu-mi...ah e o prostie...si asa a ramas vre-o 2-3 luni.
Apoi in momentul in care intradevar mi-am dorit sa slabesc cu mintea si cu corpul si am considerat ca sunt pregatita sa fac acest pas...am cautat ceva care sa imi ofere suportul si ma gasit cartea, numai ca de aceasta data am rasfoit-o si am inceput cititul mai de la sfarsit de la partea cu planificarea si mi-am dat seama ca e bine gandita si structurata.
Asa ca primul pas a fost sa fac o planificare sa fac cateva tabele si grafice de monitorizare si sa le afisez prin casa sa le pot vedea...a si sa nu uitam chiar eram premiata pentru eforturile depuse, de catre sotul meu cu cate un cadou la fiecare kg. piedut...asa m-am simtit frumoasa si importanta, cu multa incredere in mine, pana cand am reusit sa ajung la obiectivul stabilit.
A trecut mai mult de un an si am 62-63 de kg de la mai bine de 73 kg initiale, la la o inaltime de 173cm.
daca vrem se poate, doar sa vrem...Zâmbet
cu mult drag claudia
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!